MOJE ZPRÁVY o zdražování a stavebním zákonu

MOJE ZPRÁVY o zdražování a stavebním zákonu.

Nenechte si ujít dnešní MOJE ZPRÁVY s moderátorem Jaromírem Soukupem. Tentokrát se probere plánované zdražování, šílenosti ministryně Maláčové a nový stavební zákon. MOJE ZPRÁVY sledujte už dnes večer v 19.25 na TV Barrandov.

První téma se stočí k plánovanému zdražování. Ministerstvo financí začalo vážně připravovat podklady pro to, aby mohlo od příštího roku zvýšit spotřební daně z tabáku a lihu. A to i přesto, že v programovém prohlášení vlády se výslovně premiér Andrej Babiš i šéf ČSSD Jan Hamáček zavázali, že daně zvyšovat nebudou.

Druhým tématem bude výrok ministryně práce a sociálních věcí Jany Maláčové. Ta vymyslela, že by už třináctiletí mohli jít klidně do basy. 

A nakonec nový stavební zákon, který by umožnil stavět i bez toho, aby lidé museli předtím sesbírat sto jarních razítek.

Zprávy s nadhledem, zcela překvapující pohledy na aktuální dění, rozhovory s předními českými osobnostmi a v neposlední řadě zábava. Ale ne taková ta veřejnoprávní, ale opravdová! Přesně takové budou Moje zprávy Jaromíra Soukupa, tak si je nenechte ujít. Už dnes v 19.25 na TV Barrandov.

Foto: archiv

Autor: - red -





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi